Als er één grote naam is in de online casino wereld, dan is het wel Major Millions. Het is na Mega Moolah het grootste spel van Microgaming. Op de gokkast gaat het maar om één ding en dat is het winnen van grote geldprijzen. Ondanks de enorme populariteit van het spel is het geen jong spel meer. In 2000 werd de progressieve gokkast slot opgericht voor spelers die meer wilde winnen dan een paar euro op een gokkast. Met succes want inmiddels zijn er al heel wat mensen miljonair geworden door een gokje te wagen. Wie weet ben jij de volgende  miljonair bij dit spel?

major millions screenshot

Nu spelen

De basis van gokken op de slot

De basis bestaat zoals elk spel uit vijf rollen met drie rijen. Nu is dit redelijk standaard, maar bij de release in 2000 was het uniek. Op de rijen zitten vijftien winlijnen waar je geld op in kan zetten. Uiteraard moet je met alle winlijnen spelen om kans te maken op de jackpot. Deze staat regelmatig hoger dan een miljoen euro. De minimale inzet bij het spel is slechts € 0,20 en de maximale inzet € 3.

Speciale symbolen in het spel zorgen ervoor dat je de jackpot wint

Uiteraard draait het bij dit spel, maar om één ding en dat is het winnen van de jackpot. Voordat het zover is kan je beste je verliezen opvangen met winnende combinaties. Het maken van winnende combinaties wordt extra eenvoudig door speciale symbolen te combineren. Een aantal van dit soort symbolen hebben we hieronder in een lijstje gezet:

  • Logo symbool – Het logo in het spel is een WILD symbool. Je kan deze als een joker inzetten als je net één symbool tekort komt voor een winnende combinatie. Mocht je met de joker een winnende combinatie maken, dan wordt je winst drie keer verdubbeld.
  • Scatter symbool – Normaal gesproken win je met het scatter symbool free spins, maar bij deze gokkast helaas niet. Je wint bij drie scatter symbolen driemaal je inzet, bij vier viermaal en bij vijf vijfmaal je inzet.

Speel mee voor de progressieve jackpot

Helaas zijn de graphics en bonussen wat verouderd vergeleken met de huidige generatie slots. Toch is er één reden om mee te spelen en dat is de jackpot van gemiddeld een miljoen euro. Je wint de jackpot als je vijf Wild logo’s op winlijn vijftien hebt staan. De jackpot prijs is elke keer weer anders omdat deze progressief is. Dit betekent dat er van elke inzet een klein deel naar de jackpot gaat. Reden genoeg om mee te spelen en een poging te wagen de jackpot te winnen. Test het spel gratis uit met een paar free spins van Microgaming.

€250 + 100 FS