Sinds de komst van zombie programma’s en films op de televisie zijn ze niet meer weg te denken. Mede door het succes van The Walking Dead kijken we graag hoe de wereld vergaat door zombies. Een spel die hier mooi op inspeelt is Lost Vegas. Microgaming besloot het zombie thema te verwerken in een gokkast. Dit keer mag je de mensheid redden door winnende combinaties te maken. Het thema is zo niet alleen heel spannend, maar je kan er ook nog eens geld mee winnen.

lost vegas screenshot

Nu spelen

De opzet van de gokkast

Het begint natuurlijk allemaal met de opzet van de gokkast. Deze bestaat uit vijf rollen en drie rijen. Hierop ga je geld inzetten en een poging wagen een winnende combinatie te maken. Het spel bestaat niet uit vijf winlijnen waarop je geld gaat inzetten. Bij dit spel zet je de minimale inzet in en zijn er 243 verschillende manieren om te winnen. Voordat het spel begint mag je eerst kiezen wie je gaat spelen. Ga je aan de slag als zombie om Las Vegas te vernietigen? Of ga je toch aan de slag als overlever om de mensheid te redden.

Speciale features in het spel

Uiteraard is een videoslot niet compleet zonder speciale features. Deze mogen natuurlijk ook niet ontbreken bij deze gokkast. Er zijn een aantal features die we voor je op een rijtje hebben gezet om op te letten. Sommige zijn alleen voor de zombie en andere alleen voor de overlever in het spel:

  • Logo van het spel – Het logo van het spel is een wild symbool. Dit is een soort joker die je kan inzetten om winnende combinaties te maken.
  • Infection Feature Zombie – Ben je een zombie? Dan kan de infection feature ingeschakeld worden en raken andere symbolen geïnfecteerd. Een geïnfecteerd symbool verandert in een zombie. Het kan daardoor gebeuren dat je complete scherm gevuld raakt met zombies. Een geïnfecteerde rol is ook een Wild symbool. Je kan dus hele rollen met Wild symbolen krijgen. Je verdient hierbij ook een aantal free spins om nog meer spelers te infecteren en meer geld te winnen. Het aantal free spins kan oplopen tot 50.
  • Stash feature – De Stash feature is voor de survivor modus. Hierbij leveren alle royal symbolen een willekeurig geldbedrag op als je ze tegenkomt. Als ze geld opleveren veranderen ze ook nog eens in een ander symbool. Dit symbool kan je nog meer geld opleveren. Elke keer als je een royal symbool uit het spel haalt krijg je in de Stash feature een free spin. Dit blijft net zolang doorgaan tot je alle royal symbolen hebt weggespeeld uit het spel.
  • Scatter symbool – Bij drie scatter symbolen activeer je de Infection of Stash feature.
  • Blackout bonus – De Blackout bonus zorgt ervoor dat alle symbolen met een hoge waarde direct cash opleveren zonder er drie van te hebben. Je hebt ook maar één scatter symbool nodig om de free spins modus te activeren tijdens de Blackout bonus.

Probeer het spel zelf eens uit

Waan je in Las Vegas tijdens een invasie met zombies en test het spel gratis uit in het casino. Maak gebruik van free spins en waag gratis een gokje op Microgaming slots.

€250 + 100 FS