Fans van Jurassic Park waren in hun nopjes toen ze hoorde van de release van Jurassic World. Eindelijk kwam er een vervolg op één van hun favoriete films. Microgaming was er meteen als één van de eerste bij om de rechten van de film te kopen. Op basis van de populaire film besloten ze een bloedstollende gokkast te bouwen. Jurassic World slot neemt je mee naar het verhaal uit de film met dino’s, wetenschappers en personages uit de film. Laat je meenemen naar Isla Nubar en ontdek hoe de dino’s de wereld overnemen op het eiland.

jurassic world screenshot

Nu spelen

De basis van Jurassic World

De gokkast bestaat uit vijf rollen met drie rijen. Een vrij standaard opzet dus voor een gokkast. Het grote verschil met andere gokkasten is dat er 243 verschillende manieren zijn om te winnen. Er zijn dus niet maar een paar winlijnen waar je geld op kan inzetten. Het is de bedoeling dat je tijdens het spel probeert te overleven door winnende combinaties te maken. Door drie dezelfde symbolen naast elkaar te krijgen maak je al een winnende combinatie. Met een RTP van 95,45% kan dit soms wel een uitdaging zijn, maar het is de moeite waard om een gokje te wagen. Vooral door de prachtige graphics die Microgaming ontworpen heeft voor het spel dat in 2017 uitgebracht werd.

Ontdek de speciale symbolen op de gokkast

Uiteraard is een videoslot niet compleet zonder speciale symbolen. Gelukkig heeft Microgaming erover nagedacht om deze in het spel te verwerken. De speciale symbolen helpen je om te overleven op Isla Nubar. Daarnaast helpen ze je om sneller een winnende combinatie te maken. Wij hebben de symbolen allemaal voor je op een rijtje gezet:

  • T-Rex – T-Rex is één van de gevaarlijkste symbolen uit de film, maar kan je in het spel mooi een winnende combinatie opleveren. De T-Rex is het Wild symbool. Dit is een soort joker die alle andere symbolen kan vervangen om als nog een winnende combinatie te maken. Het enige symbool die de T-Rex niet kan vervangen is Amber.
  • Amber – Als er twee Amber symbolen in het spel verschijnen activeer je een extra Wild symbool. Als je drie Amber symbolen verzameld activeer je de free spins modus. Er zijn drie verschillende free spins opties die je kan activeren.

De drie free spins opties bij Jurassic World

Bij drie Amber symbolen activeer je de free spins modus, maar er zijn drie verschillende versies van deze modus. Je kan zelf kiezen welke optie je wilt. Je kan kiezen uit: Gyrosphere Valley, Raptor Den of Creation Lab. Gyrosphere Valley geeft je 10 free spins. Elke spin dat je niet wint gaat de multiplier een niveau omhoog. Stel dat je pas in de laatste ronde wint, dan wordt deze winst 10 keer verdubbeld. Bij Raptor Den krijg je ook 10 free spins, maar zijn alle Amber symbolen die je tegenkomt extra Wild symbolen. Als je vijf Amber symbolen tegenkomt krijg je nog eens 5 extra free spins. Bij Creation Lab krijg je 10 free spins en worden alle winnende combinaties weggehaald en vervangen voor nieuwe symbolen. Je krijgt zo een gratis re-spin. Elk wild symbool dat je tegenkomt bij Creation Lab blijft voor 3 rondes vast staan bij de free spins modus.

€250 + 100 FS