Van alle videoslots die door Microgaming gemaakt zijn behoort de Jungle Jim gokkast toch wel tot één van de mooiste spellen. De graphics van dit spel spetteren van je beeldscherm af. Alles is prachtig in 3D vormgegeven en daarbij krijg je ook nog eens een mooi verhaal voorgeschoteld. Tijdens het spel wordt je ook regelmatig getrakteerd op mooie 3D animaties die het spel echt helemaal afmaken. Dit maakt het extra leuk om er een gokje op te wagen omdat je constant vermaakt wordt en leuke bedragen wint.

jungle jim screenshot

Nu spelen

De basis van Jungle Jim

De basis is heel simpel en bestaat uit vijf rollen met drie rijen. Er zijn in totaal 25 verschillende winlijnen waar je geld op gaat inzetten. De minimale inzet per ronde ligt hierdoor op € 0,25 per ronde. De maximale inzet per spin is € 25. Aan het spel zijn ook een aantal bonussen toegevoegd. Deze kan je gebruiken om je kans om te winnen flink te verhogen.

Extra bonus features in het spel

Een aantal symbolen kunnen voor een bonus feature zorgen. Een bonus zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld sneller een winnende combinatie maakt. Of dat je een paar rondes niet hoeft te betalen voor je spins. Een bonus feature wordt altijd geactiveerd met een bepaalde combinatie aan symbolen. Wij hebben de bonus features voor je op een rijtje gezet bij Jungle Jim:

  • Het logo – Het logo van het spel is een Wild symbool. Dit is een joker die alle andere symbolen kan vervangen behalve het scatter symbool.
  • Zodiac symbool – Dit symbool is het scatter symbool in het spel. Als je drie dezelfde Zodiac symbolen in het spel verzameld activeer je de free spins modus. Je ontvangt 10 free spins en tijdens de free spins modus kan je nog extra spins verdienen.
  • Roling Reels bonus feature – Deze bonus wordt geactiveerd na iedere winnende combinatie. De symbolen verdwijnen bij een winnende combinatie en worden vervangen voor nieuwe.
  • Multiplier trail – Deze zie je bovenin staan dit is het aantal keren dat een winst verdubbeld is. Als je langer blijft doorspelen gaat je niveau steeds verder omhoog. Zo kan je winst ineens standaard 2x meer waard worden. Tijdens free spins kan dit zelfs oplopen tot 15 keer.

Speel het spel met een free spins bonus

Regelmatig zijn er free spins bonussen waarmee je Jungle Jim gratis kan uitproberen. Je kan meteen kijken of deze gokkast iets voor je is en of je er een hoop geld mee kan winnen. Dit is altijd leuk om een keer gratis uit te proberen!

€250 + 100 FS