Immortal Romance videoslot is de eigen benadering van Microgaming op een liefdesverhaal tussen vampieren. Een verhaal die we in films al vaker zijn tegengekomen, maar niet in videoslots. Het verhaal van twee vampieren die verliefd op elkaar worden kan jij vrijspelen door een gokje te wagen op de gokkast. Elke keer als je een ronde verder komt ga je opnieuw dingen ontdekken over deze onmogelijke liefde. Elk karakter in het spel heeft een geheim dat hij bij zich draagt. Dit geheim ga je ook vrijspelen, waardoor je steeds meer te weten komt over de karakters in het spel. Kortom de gokkast is een aanrader voor spelers die een slot met meer diepgang zoeken.

immortal romance screenshot

Nu spelen

De opzet van het spel

De gokkast heeft een standaard basis opzet van vijf rollen met drie rijen. Het spel heeft geen winlijnen waar je geld op kan inzetten. Dit is een voordeel want daardoor zijn er veel meer mogelijkheden om te winnen. Er zijn in totaal 243 verschillende manieren om te winnen in dit spel. Het grote voordeel hieraan is dat je geen winlijnen hebt waarop je kan inzetten. Je loopt dus ook nooit een kans mis om te winnen omdat je net op die lijn geen geld had ingezet. De minimuminzet per ronde ligt gewoon op € 0,30 en en dan kan je dus elke ronde kans maken om te winnen. Het spel zelf heeft ondanks de grote hoeveelheid winlijnen een RTP van 96,86%.

Maak kennis met de speciale symbolen

Uiteraard zitten er ook speciale symbolen in het spel verwerkt. Met deze symbolen verhoog je de kans op de winst in het casino. Je activeert er namelijk bonussen mee, waardoor je nog meer geld kan winnen. Een aantal van dit soort symbolen hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Immortal Romance logo – Het logo van het spel is de joker. Dit is het Wild symbool in het spel. Je kan deze gebruiken om andere symbolen in het spel te vervangen.
  • Gouden deurklopper – In het spel zit ook een mysterieuze gouden deurklopper met de tekst bonus eronder. Als je drie van deze deurkloppers verzameld activeer je een free spins bonus. Er zijn vier verschillende free spins bonussen die je kan activeren. Wij hebben ze hieronder op een rijtje gezet.
  • Amber free spins modus – Amber is goed voor 10 free spins met een multiplier van vijf op iedere winnende combinatie.
  • Troy free spins modus – Troy is goed voor 15 free spins. Bij iedere ronde veranderen twee of drie symbolen in een Wild symbool, waardoor je al snel een winnende combinatie maakt. De winnende combinatie met joker krijgt een multiplier van 2 of 3.
  • Michael free spins modus – Je ontvangt 20 free spins. Als je een winnende combinatie maakt verdwijnen de symbolen en worden ze vervangen voor nieuwe. Je krijgt zo een soort gratis re-spin. Bij elke winnende combinatie verhoogt de multiplier tot maximaal 5.
  • Sarah free spins modus – Je ontvangt 25 free spins en er verschijnt een nieuw symbool in het spel: Wild Vine. Als de Wild Vine verschijnt in het spel, dan veranderen 15 symbolen in jokers in het spel.
  • Wild Desire – Wild Desire kan ineens uit het niets ontstaan in het spel. Hierbij verandert één rol in een rol vol met jokers, waardoor je meerdere winnende combinaties maakt.

Speel het spel met free spins

Ben je benieuwd of Immortal Romance iets voor je is? Je kan het spel gratis spelen met free spins op Microgaming slots. Je krijgt zo meteen een idee wat voor een soort het spel het is voor je met echt geld gaat spelen.

€250 + 100 FS