Fans van de serie Game of Thrones zien absoluut hun droom uitkomen met een gokkast van hun favoriete serie. Met de Game of Thrones videoslot wordt je meegenomen in de herkenbare fantasiewereld uit de serie. Voor veel fans is het dan ook leuk om er eens een gokje op te wagen. Met een RTP van 94,86% valt er ook nog eens genoeg te winnen in het spel.

game of thrones screenshot

Nu spelen

De opzet van Games of Thrones

De opzet van de gokkast is vergelijkbaar met veel andere slots. Het spel bestaat uit vijf rollen met drie rijen waarop je geld inzet. Er zijn vijftien winlijnen waar je geld op kan inzetten. Het is mogelijk om bij dit spel zelf te kiezen welke variant je gaat spelen. Je kan het spel met vijftien winlijnen spelen of met 243 manieren om te winnen. Bij dit laatste zet je een vast bedrag per ronde in en zet je geen geld in per lijn. Deze laatste optie is voor veel spelers de slimste keuze omdat je hiermee meer kans maakt om te winnen. De minimale inzet ligt dan op € 0,30 per ronde.

Speciale symbolen uit de serie

Een videoslot zonder speciale symbolen is natuurlijk niet compleet en deze mogen ook bij dit spel niet ontbreken. Ben je benieuwd welke speciale symbolen het zijn? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet om een idee te krijgen.

  • Games of Thrones logo – Dit is het Wild symbool in het spel. Je kan deze joker inzetten om winnende combinaties te maken en andere symbolen te vervangen. De joker kan stacked ontstaan en dus een complete rol vullen. Hierdoor ontstaan er meerdere winnende combinaties in één ronde.
  • IJzeren troon – Veel fans komt de IJzeren troon wel bekend voor. Dit is het scatter symbool in het spel. Bij drie scatter symbolen activeer je de free spins modus. Er zijn meerdere free spins modussen waar je uit kan kiezen in het spel.
  • Vier free spins opties – Je kan bij drie ijzeren tronen uit vier free spins bonussen kiezen. Elke bonus heeft z’n eigen voor- en nadelen. Je krijgt bijvoorbeeld bij de één meer free spin, maar bij de ander weer meer multipliers of jokers.

Test het spel gratis uit

Ben je benieuwd geworden of het spel net zo leuk is als de serie? Test het gratis uit met een Free spins bonus in een Microgaming casino. Je krijgt meteen een idee wat je kan verwachten als je een gokje waagt met echt geld. De volgende stap is natuurlijk met echt geld spelen.

€250 + 100 FS